Participants 2016

Participants:

 

Anna Llorens Calaf – Centre Esportiu Esquitx

esquitxlogoIMG_0327

anna.mussa@gmail.com – esquitxcentreesportiu@gmail.com – Tel. 649989016 –  www.esquitx.info – Av. Guillem Graell 67 – La Seu d’Urgell

Titulada per Yoga Mandir (formació de 4 anys, 800h). Diploma Internacional avalat i certificat per la International Satyam Yoga Association. Certificat de la Federació Española de Yoga Profesional i de l’Associació Catalana de Ioga. Actualment treballant a l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, Oliana, Bellver i al Centre Esportiu Esquitx.

Activitats: Taller: Ioga.

————————————-

Antonio Eduardo Villella

A. Vilelladelcielomagnetico@hotmail.com – Tel. 671 39 42 70 – Carrer Major 5 1er – La Seu d’Urgell

Argentino, ocho años en España. Más de cuarenta años estudiando sobre el autoconocimiento espiritual, con un conocimiento holistico y experièncias en el campo de lo sutil, habiendo tenido la oportunidad de conocer personas especiales; autodidacta en comun unión con el Ser. Pintor, vídeos relacionados a temas holisticos en Youtube.

 

 

Activitats: Conferència: Como entrenar tu mente cuántica.

————————————-

Art de L’Energia

logo-300x300-ArtEnergiaArtEnergia ArnicaElisabeth Babler Bebié

lisettebabler@gmail.com – Tel. 638526859 – artedelaenergia.wordpress.com

Renaixedora titulada Escola Amor i Vida. Mestre de TaiChiKung (cinturó negre de WuShu) formada a l’escola Shr-Jung de Nova York 1977-78, amb els mestres Gia Fu Feng, Wong Kiew Kit i altres.

 

Activitats: Tastet de teràpies. – Conferència: Rebirthing. L’Art de l’Energía – Taller: Taitxikung, L’Art de l’Energía.

————————————-

Asociación Ibérica de Pranic Healing para Europa

AIPHEMariona del Carmen de la Portilla

mio527@hotmail.com – Tel. 676312265 – www.pranichealing.cat – Cal Farre Cortal s/n – El Pont d’Arseguel

Licenciada en Biotecnologia (2002), Pranic Healer Certificada (2014) y Arhatic Yoga 1-2 (2016). Trabaja en el centro Àrnica de La Seu d’Urgell como terapeuta e instructora de los cursos de Pranic Healing Básico y de Super Brain Yoga (obtenida la licencia en 2014), para el uso y la difusión del Pranic Healing. Conduce diferentes grupos de práctica y repaso de estas técnicas y tecnologías desde hace dos años de forma periódica con grupos consolidados de alumnos y practicantes de distintas meditaciones.

Activitats: Tastets de teràpies. – Conferència: Que és el Pranic Healing

————————————-

Associació Ecoturisme Pirineus

ecoturisme_Pirineusinfo@ecoturismepirineus.com – Tel. 687 97 41 57 – www.ecoturismepirineus.com – Carrer Regència d’Urgell 22, La Seu d’Urgell

Associació d’establiments hotelers i empreses d’activitats ecoturístiques de l’Alt Urgell i la Cerdanya. Les empreses estan especialitzades en turisme ornitològic i de descoberta de la natura en general, en activitats de creixement personal amb l’ajuda de cavalls i en el lloguer i disseny de rutes per fer amb bicicleta elèctrica.

Activitats: Taller: Sortida combinada: Vacances a casa

————————————-

Associacó Nòrdic Walking – Nòrdic Esport

logo nòrdicalbertAlbert de Gràcia

nordicwalking@nordicesport.com – Tel. 639748519 – www.nordicwalking.cat – Nòrdic Esport. c/ Josep Zulueta 54, La Seu d’Urgell

L’Albert de marxa nòrdica, és instructor de marxa nòrdica de la INWA i s’encarrega de l’associació de Nordic Walking de la Seu d’Urgell i comarca de l’Alt Urgell.

 

Activitats: Taller: Sortida de marxa nòrdica.

————————————-

Avalon Màgic

Avalon MagicNuriaNuria Capdevila

nuriacapdevila50@gmail.com – Tel. 630616479 – Carrer Major 71, La Seu d’Urgell

Master amb teràpia regressiva, Canalitzadora d’energia d’alta vibració, Tècnica amb Massatge Atlante I i II, Gemo terapeuta.

 

 

Activitats: Tastets de teràpies. – Conferència: Teràpia Holística Conscient.

————————————-

Café dels Escoberts

VickyVicky Mateu Vidal

escoberts24@hotmail.com – Tel. 695489035 – Carrer Major 24 – La Seu d’ Urgell

 Sommelier de te. Tea blender. Estudis de naturopatia a l’escola CENAC (BCN)

 

 

Activitats: Taller gastronòmic: Iniciació a les percepcions aromàtiques del te.

————————————-

Centre Camí Xamànic

rueda medicinal

info@centrecamixamanic.com – Tel. +376 694 618 – http://www.centrecamixamanic.com – Carrer major 6 – Casa Farré, 1º2ª- La Massana. Principat d’Andorra.

 

 

 

Waco HernandezWaco Hernandez

Certificado bronca, programa avanzado en iniciaciones chamánicas avanzadas y curaciones chamáncias. Foundation for Shamanic Studies. California. Formación Recuperación del Alma. Módulos formatives de Cura Nativa de Tony Payxao. Talleres formativos de acercamiento a la muerte y el más alla, la extracción chamánica

 

 

Xabel BernabeuXabel Bernabeu

Talleres formatives de la Fundación de Estudios Chamánicos de California. Extracción chamánica, El Acercamiento a la Muerte y el Más Allá, Los Sueños. En Barcelona. Certificación en Experto en Coaching, por IESEC en Valencia. PNL remodelada con DBM. Asesoría Sistémica en Alicante. Naturopatía y Terapias Complementarias en el Instituto Profesional de Estudios de la Salud. Curso de Neuropsicología, Psicopatologías y Habilidades de Comunicación en Instituto IZARPE en San Sebastián.

 

Activitats: Tastets de teràpies. – Conferència: ¿Qué es chamanismo? – Taller: Historia del chamanismo y contactar con tu animal de poder.

————————————-

Centre R&J – Lluís Juanmarti – Enjaume

Intelligent Strategykimmoninforjpnc@gmail.com – Tel. 647518385 – http://www.rjpnc.com – Avda guillem graell, 19-21 La Seu d’Urgell

Diplomat en tècniques de coaching per Creative Results (EEUU) y en programa de “liderazgo personal y professional” per instituto Kimmon. Formador de PNC (programació neuro-cal·ligràfica) per instituto KIMMON BCN. 3er nivell de tècniques d´autoconeixement i meditació budista tibetana.

 

 

Activitats: Tastets de teràpies. – Conferència: Intel·ligència emocional a través de l´escriptura.

————————————-

Comunitat educativa NunuN

NunuNNunuNinfo@nunun.cat –  www.nunun.cat – Plaça de les ecoles, s/n. Arfa

Som una associació formada per famílies i educadores que compartim el desig d’educar als nostres infants de manera conscient, amorosa i respectuosa. Hem creat un espai educatiu amb una pedagogia viva, activa i lliure: l’escoleta NunuN, on es valora els infants pel que són, sense judici, en un ambient de respecte per les seves necessitats reals i pels seus processos d’aprenentatge. Un espai on poder créixer integralment, on poder SER.

Activitats: Tastet de teràpies. – Conferència: Taula rodona sobre educació.

————————————-

deixalatevaempremta.org – Eulalia Camps Harder

deixalatevaempremta

deixalatevaempremta@gmail.com – Tel. 610860461 – www.deixalatevaempremta.com

Associació sense ànim de lucre, on tenim la intenció i la il·lusió de donar a conèixer i expandir les teràpies complementaries arreu de Catalunya.

 

Activitats: Conferència: Deixalatevaempremta.org, qui som, el nostre recorregut i els nostres projectes.

————————————-

Equànima

logo cuadradoinfo@equanima.cat – Tel. 673649065 – www.equanima.cat – Borda Jeroni, Talares 19 – La Seu d’Urgell

Anna Aixàs Ingla (psicòloga i equinoterapueta) i Marta Rey Cervós (coach assistida amb cavalls)

Equànima és una empresa fundada l’any 2012 per Marta Rey Cervós, dedicant-se al coaching assistit amb cavalls i activitats etològiques. Des de fa uns mesos compta amb la col·laboració de la psicòloga i equinoterapeuta Anna Aixàs Ingla, amb la que s’ha impulsat una nova línia de serveis equinoterapeutics destinats a: persones amb risc d’exclusió social, persones amb altres capacitats, seniors amb demències senils i persones amb transtorns de l’espectre autista. Equànima treballa amb l’ajuda d’un ramat de cavalls que viuen en llibertat, sense estar estabulats, el que comporta que siguin equins sans i equilibrats i que el feedback que es genera entre el cavall i l’usuari sigui tan natural com terapèutic.

Activitats: Conferència: L’Equinoteràpia.

————————————-

Fitness Solutions – Joan Armengol – Isabel Cortell

Fitness solutionsisabeldirectesl@andornet.ad , estrella11.8@hotmail.com – Tel. +376 335517 , +376 325346 – Carrer Pere d´Urg 9 Andorra la Vella

Terapeuta amb Biomagnetisme, estudis Epigenètica, Teràpia floral Andreas Korte, massatges terapèutics.

Activitats: Tastet de teràpies.

————————————-

Gemma Castro Muntada

Gemma Castrogemma.castro.muntada@gmail.com – Tel. 659 77 17 52 –  carrer Llorenç Tomas i Costa  74, la Seu d’Urgell

Quiromassatgista fa 3anys, realitzats quiromassatge II i màster de quiromassatge que engloben Massatge Transvers Avançat, Punts Gallet i miofascial. Actualment estic realitzant un curs de Kinesiotape.

 

 

Activitats: Tastet de teràpies.

————————————-

Institut Ontomèdic Dra. Codina – Àngels Codina

logocodinainfo@angelscodina.com – Tel.+376 865850 – www.angelscodina.com – Av. Tarragona 101, Esc. A, 2ón 4a – Andorra la Vella

Metgessa generalista, investigadora clínica, creadora de l’Ontomedicina (medicina integral-integrada, causal, preventiva i evolutiva: fomenta Poder Personal i Autoconsciència). Formacions complementaries en diverses matèries: Dietètica i Nutrició, Sofrologia clínica, Fitoteràpia. Clínica EMDR (introductora d’aquesta psicoteràpia avançada per el tractament del trauma a Andorra). Docència. Conferenciant i Articulista de premsa.

 

Activitats: Conferència: Ontomedicina: Ciència i Art de la Salut Conscient.

————————————-

Javier Salado Lourido

Javier Saladojavier-salado@hotmail.es – Tel. 00376871462 – avda Virgen del Canolit, 132 5e 3a – Sant Julià de Lòria, Andorra

Director coach-life, salud y bienestar.

 

 

 

Activitats: Conferència: ¿Porqué no consigo lo que quiero?

————————————-

Josep Sanvisens Ribot

Foto Josep Sanvisensjribot@servicom2000.com – Tel. 659 000 697 (Fix 973 352 763) – www.quefericomferho.wordpress.com

Dedicat al desenvolupament personal. Graduat i assistent de cursos Dale Carnegie. Instructor auxiliar de cursos Strauss Milligan & Co i  Easem. Expert en coaching  per Euroinnova i The International School of Coaching (TISOC). Resident a La Seu d’Urgell. Ex directiu de banca.

 

 

 

Activitats: Conferència: Els miracles de la ment.

————————————-

Lifepath reconnecting and Health balancing with Miguel Fraguas Poole

rec 1Foto Miguel Fraguas

miguel@iol.ie – Tel. +376 605895 – facilitacionenreconexion.blogspot.com – Carrer de la Turera 10, 4-1, Ordino, Andorra

Practicante Fundacional de Sanación Reconectiva® y Certificado en Reconexión®, Profesor y Entrenador de esquí alpino, Especialista Universitario en Hipnosis clínica, Anthroposophic Physician, Licenciado en Medicina y Cirugía.

 

Activitats: Tastet de teràpies. – Conferència: Sanación Reconectiva® y Reconexión® (una introducción)

————————————-

LOTUS, Centre d´Ayurveda i Ioga

Lotus Centre Ayurvedaescolalotus@gmail.com – Tel. 677 73 93 18 – www.lotusayurvedayoga.com – Santa Joana de Lestonnac 1 baixos – La Seu d´Urgell

 

 

 

 

Activitats: Conferència: Meditación de la India – Taller: Yoga Integral, sentimiento y suavidad.

————————————-

Marc Casabosch

Marc Estevezinfo@ceuro.cat – Tel. 675 52 78 10 – www.ceuro.cat

Divulgador, escriptor i formador, expert en agroecologia i guia de natura. Activista a favor de l’economia social i els bons aliments, nets i justos. Autor de més d’una desena de llibres d’èxit, entre els que destaquen El secret més ben guardat, Deliciosa natura i Un hort per ser feliç

 

 

Activitats: Conferència: El jardí que ens alimenta, cultivar el benestar a través del que mengem.

————————————-

Metode Terapèutic SENDA

Emili Moreno, Cristina Mas, Zoraida Quero

patagonico.emilio@gmail.com – Tel. 626822128 –  www.mtsenda.com

Activitats: Tastet de teràpies.

————————————-

Origen Vital

Origen Vital  pepiorigenvital@hotmail.com – Tel. 629543543 – www.origenvital.com – Avda. Guillem Graell, 86,1-4ª

Terapeuta autoritzada en Banda Gàstrica Virtual , Hipnosis clínica reparadora per Institut Scharovsky, Biomagnetisme global, C.U.M. Espanya, Registres Akashics i neteges energètiques, flors de Bach, TFT,  Quiromassatge, tractaments amb Ozono, etc.

 

 

Activitats: Tastet de teràpies.

————————————-

Pilar Padrisa Visanzay

Pilar Padrissaplantesisalut@gmail.com – Tel. 652 802 009 – Passeig Joan Brudieu, 20 1er 1a- La Seu d’Urgell

Naturòpata, reflexologa, fitoterapeuta, quiromassatgista, limfoterapeuta. Amb 10 anys de dedicació activa aquí a la Seu d’Urgell.

 

 

 

Activitats: Tastet de teràpies. – Taller: Reflexologia Podal. “Aprèn a cuidar-te”.

————————————-

Ramon Alsina Artigues

Logo Ramon AlsinaFoto Ramon Alsinaralsinartigues@gmail.com – Tel. 664271106

Constel·lacions Familiars a València (EPV), Madrid (IDAFAM) i Barcelona (META). Sessió individual a Pozuelo de Alarcón (MARÍA COLODRÓN). Teràpia Integrativa (META). Tantra i Amor Conscient (TANTRA Y AMOR CONSCIENTE-Hari Dass i Amerai). Formador de terapeutes en sessió individual amb playmobils (META). Presence in Stillness (MIKE BOXALL).

 

Activitats: Tastets de teràpies. – Taller: Taller de Constel·lacions Familiars.

————————————-

Rocaviva

logo rocavivaCliment OlmCliment Olm

climentolm@gmail.com – Tel. 649210925 – rocaviva-laberintmagic.blogspot.com – St.Joan Despí, 6. 3er – la Seu d’Urgell

Rocaviva, és un laberint de senders, vorejats per més de 600 roques poc o molt treballades, petites i grans. Comunica una vivència d’art a l’aire lliure, però també i sobretot, un missatge humanista-ecològic-espiritual.

 

Activitats: Tastets de teràpies.

————————————-

Sergi Marraco

Logo Vidagenia Consciencia'tSergi consciencia'tinfo@vidagenia.com – Tel. 654 492 512 – www.vidagenia.com – carretera baixos de calvinyà 12, 1 – Les Valls de Valira

Formador y Dtor. en Vidagenia. Masajista y profesor de yoga. Desarrollador y formador en dinámicas de relajación en Drinksmotion.

 

 

 

Activitats: Taller: Ioga Integral.

————————————-

Suzette Bohringer Herboristeria Nogue

Suzzetteossera@hotmail.com – Tel. 608938348 – www.herbesossera.com – Cal Nogue 25717 Osssera

Empresa familiar des de1986, que els ofereix una selecció d’herbes medicinals i aromàtiques. Les plantes són cultivades segons les normes de agricultura ecològica, (control CCPAE) a Ossera a 1200m d’alçada al Pirineu català. Conreem una selecció de plantes, com melissa, menta, malva, sàlvia ….. per a infusions i plantes per herbes per a condimentar, com orenga, alfàbrega, anet, estragó, farigola… El Clima de muntanya i l’acurat treball artesà, plantació, recol·lecció, assecat i manipulació us garanteix unes plantes medicinals i aromàtiques amb tot el seu aroma i millors propietats. Durant l’estiu organitzo tallers i cursos de plantes medicinals.

 

Activitats: Taller: Tastet de curs de plantes medicinals.

————————————-

Anuncios