Tallers 2016

(En construcció, continuem treballant per poder oferir-vos tota la informació)

Lloc: Sala de Sant Domènec

Els tallers indicats tindran lloc a l’Espai Ermengol. 3€.

Reserva la teva plaça AQUÍ!

Tallers:

Anna Llorens Calaf – Centre Esportiu Esquitx

esquitxlogoIMG_0327

anna.mussa@gmail.com – esquitxcentreesportiu@gmail.com – Tel. 649989016 –  www.esquitx.info – Av. Guillem Graell 67 – La Seu d’Urgell

Titulada per Yoga Mandir (formació de 4 anys, 800h). Diploma Internacional avalat i certificat per la International Satyam Yoga Association. Certificat de la Federació Española de Yoga Profesional i de l’Associació Catalana de Ioga. Actualment treballant a l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, Oliana, Bellver i al Centre Esportiu Esquitx.

Taller: Ioga. Començarem fent una presa de consciència, centrant-nos en l’ara i aquí. Practicarem Nadi Sodhana, respiració purificadora i harmonitzadora que podem aplicar en la nostra vida diària per desestressar la ment i alliberar tensions. Seguirem amb la pràctica de Surya Namascar (salutacions al sol) per escalfar i flexibilitzar el cos per preparar-lo per a les assanes o postures estàtiques (estiraments laterals, flexions, extensions i torsions). Acabarem amb una meditació guiada. Veniu a provar, esteu convidats!! Namasté.

————————————-

Art de L’Energia

logo-300x300-ArtEnergiaArtEnergia ArnicaElisabeth Babler Bebié

lisettebabler@gmail.com – Tel. 638526859 – artedelaenergia.wordpress.com

 

 

 

Taller: Taitxikung, l’Art de l’Energía. En aquest taller s’experimenta el plaer conscient de respirar, relaxar-se i deixar-se moure per el corrent energètic. Fes-ho fàcil, deixa’t anar, juga, expandeix-te i gaudeix de cada sensació. Si la ment s’obre i es calma, tot torna a la seva naturalitat.

————————————-

Associació Ecoturisme Pirineus

ecoturisme_Pirineusinfo@ecoturismepirineus.com – Tel. 687 97 41 57 – www.ecoturismepirineus.com – Carrer Regència d’Urgell 22, La Seu d’Urgell

 

 

Taller: Sortida combinada: Vacances a casa. Triple activitat de descoberta matinal: passejada ornitològica per la riba del Segre per observar ocells amb prismàtics i telescopi, els secrets i meravelles d’un ramat de cavalls i retorn tranquil a la Seu amb bicicleta elèctrica pels camins de vora el riu. I si vols dinar, t’oferim un menú vegetarià. El paquet sense dinar té un cost de 15€ per persona i amb dinar, de 32€.

————————————-

Associacó Nòrdic Walking – Nòrdic Esport

logo nòrdicalbertAlbert de Gràcia.

nordicwalking@nordicesport.com – Tel. 639748519 – www.nordicwalking.cat – Nòrdic Esport. c/ Josep Zulueta 54, La Seu d’Urgell

 

 

 

Taller: Sortida de marxa nòrdica pels boscos d’arbres monumentals d’Artedó.

————————————-

Café dels Escoberts

VickyVicky Mateu Vidal

escoberts24@hotmail.com – Tel. 695489035 – Carrer Major 24 – La Seu d’ Urgell

 

 

 

Taller gastronòmic: Iniciació a les percepcions aromàtiques del te. Amb degustació de diferents tipus del mateix per a poder diferenciar-los.

————————————-

Centre Camí Xamànic

rueda medicinalWaco HernandezXabel Bernabeuinfo@centrecamixamanic.com – Tel. +376 694 618 – http://www.centrecamixamanic.com – Carrer major 6 – Casa Farré, 1º2ª- La Massana. Principat d’Andorra.

 

 

 

Taller: Historia del chamanismo y contactar con tu animal de poder (espiritus ayudantes y compasivos, el reflejo de nuestro yo mas profundo), por medio de los viajes chamánicos (entradas a otras realidades no ordinarias, ayudados por el sonido del tambor).

————————————-

LOTUS, Centre d´Ayurveda i Ioga

Lotus Centre Ayurvedaescolalotus@gmail.com – Tel. 677 73 93 18 – www.lotusayurvedayoga.com – Santa Joana de Lestonnac 1 baixos – La Seu d´Urgell

 

 

 

 

Taller: Yoga Integral, sentimiento y suavidad.

————————————-

Pilar Padrisa Visanzay

Pilar Padrissaplantesisalut@gmail.com – Tel. 652 802 009 – Passeig Joan Brudieu, 20 1er 1a- La Seu d’Urgell

 

 

 

 

Taller: Taller de Reflexologia Podal “ Aprèn a cuidar-te”. On podrem practicar la reflexologia podal a un mateix o amb un altre persona, dirigida a tothom, amb explicacions de per què ens fan mal els peus i que podem fer per millorar-ho. Es una manera pràctica i entenedora de conèixer els beneficis de la Reflexologia podal.

————————————-

Ramon Alsina Artigues

Logo Ramon AlsinaFoto Ramon Alsinaralsinartigues@gmail.com – Tel. 664271106

 

 

 

 

Taller: Taller de Constel·lacions Familiars, on es podrà veure les dinàmiques que ens mantenen en una situació problemàtica, i com anar cap a la solució.

————————————-

Sergi Marraco

Logo Vidagenia Consciencia'tSergi consciencia'tinfo@vidagenia.com – Tel. 654 492 512 – www.vidagenia.com – carretera baixos de calvinyà 12, 1 – Les Valls de Valira

 

 

 

 

Taller: Ioga Integral. Ioga significa unitat, unitat de la meva existència amb l’instant present a través de l’acceptació de tots els fenòmens que succeeixen en la meva persona sense judici ni interpretació, deixat que la naturalesa de la vida s’expressi de manera espontània i creativa. La pràctica del ioga que coneixem té com a objectiu assolir aquest estat i per això es val de l’exercici físic, de la respiració i de qualsevol altre tècnica de concentració de la ment per evitar la tendència a la dispersió d’aquesta ment i fomentar la presència plena i conscient.

————————————-

Suzette Bohringer Herboristeria Nogue

Suzzetteossera@hotmail.com – Tel. 608938348 – www.herbesossera.com – Cal Nogue 25717 Osssera

 

 

 

 

Taller: Tastet de curs de plantes medicinals. Parlem de les tintures , una manera d’aprofitar al màxim de les principis actius de les plantes medicinals. Diferents maneres d’elaboració. Farem exemples amb diferents plantes i us emporteu una tintura feta per vosaltres.

————————————-

 

 

 

Anuncios