Conferències 2016

(En construcció, continuem treballant per poder oferir-vos tota la informació)

Lloc: Sala de la Immaculada

 

Conferenciants:

Antonio Eduardo Villella

A. Vilelladelcielomagnetico@hotmail.com – Tel. 671 39 42 70 – Carrer Major 5 1er – La Seu d’Urgell

 

 

 

 

Conferència: Como entrenar en el día a día tu mente cuántica para construir tu realidad, debemos conocer como estamos creando nuestra realidad actual, debemos tomar consciencia que instante a instante creamos nuestra realidad inconscientemente. No somos conscientes de nuestro potencial a causa de creencias, programas, vivimos manipulados, tomamos decisiones y por ende acciones, formadas por nuestro entorno, sin olvidar que nuestro entorno està formado por creencias y programas. Impuestos y absorvidos desde el vientre materno. Crear mi realidad cuántica es conocer también que es lo cuántico y como actua, y hacer ver que debemos y podemos cambiar nuestra realidad para el bien nuestro y de los demás, un tema amplio a desarrollar y lograr así una apertura de consciencia.

————————————-

Art de L’Energia

logo-300x300-ArtEnergiaArtEnergia ArnicaElisabeth Babler Bebié

lisettebabler@gmail.com – Tel. 638526859 – artedelaenergia.wordpress.com

 

 

 

Conferència:  Rebirthing. L’Art de l’Energía. Un espai per renéixer a la claredat i comprensió, per fer el canvi conscient cap la pau i tranquil·litat interiors. El sentir-te feliç a la vida no ho trobaràs buscant afora més coses o persones que et facin feliç, sinó que busca-la en el teu interior que tapada està. Cal habituar-se a abandonar el passat i despertar del somni psicològic.

————————————-

Asociación Ibérica de Pranic Healing para Europa

AIPHEMariona del Carmen de la Portilla.

mio527@hotmail.com – Tel. 676312265 – www.pranichealing.cat – Cal Farre Cortal s/n – El Pont d’Arseguel

 

 

 

Conferència: ¿Qué es el Pranic Healing? ¿Cómo utilizarlo en nuestra vida cotidiana? El cuerpo energético, ¿qué es? ¿Cómo es? Los chacras y las auras, funcionamiento y fisiología. ¿Cómo es posible percibir el cuerpo energético, limpiarlo y re-equilibrarlo? Ejercicios de sensibilización de manos para percibir la energía. Beneficios de desarrollar el paratacto. La meditación de corazones gemelos o meditación para el bienestar y la paz mundial.

————————————-

AVALON MÀGIC

Avalon MagicNuriaNuria Capdevila

nuriacapdevila50@gmail.com – Tel. 630616479 – Carrer Major 71, La Seu d’Urgell

 

 

 

Conferència: Teràpia Holística Conscient. Es una teràpia basada en la descodificació biològica del símptoma, que es el que permet fer consciencia del que ens esta passant. Acte seguit la persona es tracta amb espinologia, acupuntura tung, bioneuroemoció, (PNL, hipnosi Hericksoniana, PCH psicosomàtica clínica humanista) i psicomàgia de Jodorosky. Neteja emocional Rem.

————————————-

Centre Camí Xamànic

rueda medicinalWaco HernandezXabel Bernabeuinfo@centrecamixamanic.com – Tel. +376 694 618 – http://www.centrecamixamanic.com – Carrer major 6 – Casa Farré, 1º2ª- La Massana. Principat d’Andorra.

 

 

 

Conferència: ¿Que es chamanismo? En que consisten las practicas chamáncias, como y de que modo el chamán sabe adquirir poder interior para su beneficio y el de la comunidad. Como entender el chamanismo en nuestra vida cotidiana.

————————————-

Centre R&J – Lluís Juanmarti – Enjaume

Intelligent Strategykimmoninforjpnc@gmail.com – Tel. 647518385 – http://www.rjpnc.com – Avda guillem graell, 19-21 La Seu d’Urgell

 

 

 

 

Conferència: Conferència sobre com treballar la intel·ligència emocional a través de l´escriptura. Veurem com l’inconscient guia les nostres actituds i per tant la nostra vida, i com es pot arribar a reprogramar aquet inconscient, per a que els nostres hàbits siguin molt més positius i que tinguem una visió més positiva de la vida mitjançant el treball de les nou fortaleses de la intel·ligència emocional (autoconcepte, optimisme, perseverança, paciència, extraversió, empatia, gratitud, etc…) i tot a través de la grafologia (que és un reflexe de com som inconscientment)

————————————-

Comunitat educativa NunuN

NunuNNunuNinfo@nunun.cat –  www.nunun.cat – Plaça de les ecoles, s/n. Arfa

 

 

 

Conferència: Taula rodona sobre educació.

————————————-

deixalatevaempremta.org – Eulalia Camps Harder

deixalatevaempremtadeixalatevaempremta@gmail.com – Tel. 610860461 – www.deixalatevaempremta.com

 

 

 

Conferència: Deixalatevaempremta.org, qui som, el nostre recorregut i els nostres projectes.

————————————-

Equànima

logo cuadradoinfo@equanima.cat – Tel. 673649065 – www.equanima.cat – Borda Jeroni, Talares 19 – La Seu d’Urgell

 

 

 

 

Conferència: L’Equinoteràpia. Descobrirem perquè el cavall és un bon terapeuta emocional. En que consisteix l’Equinoteràpia i com ajuda les persones. De quina manera s’estructura una sessió i quins són els programes equinoterapèutics que es duen a terme a Equànima.

————————————-

Institut Ontomèdic Dra. Codina – Àngels Codina

logocodinainfo@angelscodina.com – Tel.+376 865850 – www.angelscodina.com – Av. Tarragona 101, Esc. A, 2ón 4a – Andorra la Vella

 

 

 

 

Conferència: Ontomedicina: Ciència i Art de la Salut Conscient. La Dra. Àngels Codina, ens farà un tastet de la seva particular cosmovisió mèdico-clínica, basada en l’ experiència clínica dels últims vint-i-cinc anys des de la perspectiva Ontomèdica, viscuda com la Ciència i l’Art de la Salut Conscient. Finalitzant amb un debat amb el públic assistent.

————————————-

Javier Salado Lourido

Javier Saladojavier-salado@hotmail.es – Tel. 00376871462 – avda Virgen del Canolit, 132 5e 3a – Sant Julià de Lòria, Andorra

Director coach-life, salud y bienestar.

 

 

 

Conferència: ¿Porqué no consigo lo que quiero?

————————————-

Josep Sanvisens Ribot

Foto Josep Sanvisensjribot@servicom2000.com – Tel. 659 000 697 (Fix 973 352 763) – www.quefericomferho.wordpress.com

 

 

 

 

 

Conferència: Els miracles de la ment. La nostra ment és poderosa, molt més del que nosaltres ens pensem. Sempre podem buscar una manera d’utilitzar-la millor i a favor nostre. M’agrada trobar-la i divulgar-la.

————————————-

Lifepath reconnecting and Health balancing with Miguel Fraguas Poole.

rec 1Foto Miguel Fraguas

miguel@iol.ie – Tel. +376 605895 – facilitacionenreconexion.blogspot.com – Carrer de la Turera 10, 4-1, Ordino, Andorra

 

 

 

Conferència: Sanación Reconectiva® y Reconexión® (una introducción). Reconexión con nuestra propia esencia divina, con la tierra y el universo. Un proceso que ocurre naturalmente para la humanidad, actualmente puede acelerarse y reforzarse. Con efectos poderosos sobre la salud y el equilibrio psicológico. Dado a conocer por el doctor en quiropraxia Eric Pearl de Los Angeles en su libro La Reconexión traducido a más de 35 idiomas.

————————————-

LOTUS, Centre d´Ayurveda i Ioga

Lotus Centre Ayurvedaescolalotus@gmail.com – Tel. 677 73 93 18 – www.lotusayurvedayoga.com – Santa Joana de Lestonnac 1 baixos – La Seu d´Urgell

 

 

 

 

Conferència: Meditación de la India

————————————-

Marc Casabosch

Marc Estevezinfo@ceuro.cat – Tel. 675 52 78 10 – www.ceuro.cat

 

 

 

 

Conferència: El jardí que ens alimenta, cultivar el benestar a través del que mengem. Conferència-col·loqui per conversar i posar sobre la taula tot allò que podem fer per transformar la nostra realitat a través dels aliments, des de cultivar un hort ecològic a casa fins a consumir de forma conscient i responsable per tal d’impulsar un gran canvi d’abast col·lectiu.

————————————-

 

 

Anuncios